ΔΡΟΣΕΡΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΤΡΙΦΤΑΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ. Στριφτάρια
  • 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε καρέ
  • 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε καρέ
  • 200 γρ. πικάντικη γραβιέρα κομμένη σε κύβους
  • 1 κούπα καρύδια χοντροτριμμένα
  • Λάδι, ξύδι μπαλσάμικο
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι






ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τον προτεινόμενο χρόνο, τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε.
Σ’ ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε τα στριφτάρια, τις πιπεριές και τη γραβιέρα.
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα χτυπώντας το λάδι με το μπαλσάμικο και αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε τα καρύδια, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Extra tip
Για πιο πλούσια γεύση προσθέτουμε γαλοπούλα με μυρωδικά και μέλι κομμένη σε μικρά κομμάτια ή άλλο αλλαντικό της αρεσκείας μας.

Φόρτωση ...