ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΗ ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)

  • 500 γρ. Χυλοπίτες με κρόκο Κοζάνης
  • 1 κ. μοσχάρι (από ποντίκι)
  • 2 πράσα, κομμένα σε ροδέλες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
  • 2 κλωνάρια σέλερι, μαζί με τα φύλλα τους, ολόκληρα
  • 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
  • 1 δαφνόφυλλο
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Xυμό λεμονιού





ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Βράζουμε το κρέας σε άφθονο αλατισμένο νερό με λίγο αλάτι, ενώ κατά διαστήματα αφαιρούμε τον αφρό που δημιουργείται με μια κουτάλα.
Όταν αρχίσει να μαλακώνει το κρέας προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα πράσα, τα καρότα, το σέλερι και το δαφνόφυλλο.
Αφού βράσει καλά το κρέας προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλατοπίπερο και το χυλοπιτάκι.
Τέλος ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.

Φόρτωση ...