ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)

  • 500 γρ. Ταλιατέλες
  • 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 5-6 φρέσκα μανιτάρια σε φέτες
  • 1 κολοκυθάκι κομμένο σε καρέ
  • 1 καρότο κομμένο σε μικρά καρέ
  • 1 μελιτζάνα κομμένη σε μικρά καρέ
  • 1 πιπεριά κομμένη σε μικρά καρέ
  • 600 γρ. ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 1 κ.σ. Ζάχαρη
  • 1 κ.γλ. θυμάρι αποξηραμένο
  • 1 κ.γλ. βασιλικό αποξηραμένο
  • 1 φλ. φέτα κομμένη σε κύβους
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
Σε χαμηλή φωτιά μαραίνουμε το κρεμμύδι για 5’, προσθέτουμε το σκόρδο και αφήνουμε για 2’.
Προσθέτουμε όλα τα ψιλοκομμένα λαχανικά και σοτάρουμε για 5’-6’.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 5’.
Προς το τέλος του βρασμού προσθέτουμε τα μυρωδικά.
Στο μεταξύ βράζουμε  τις ταλιατέλες και χωρίς να τις στραγγίσουμε καλά τις ρίχνουμε στη  σάλτσα.
Βράζουμε για 1’ δυνατά και  προσθέτουμε τους κύβους φέτας.
Aνακατεύουμε και σερβίρουμε.

Φόρτωση ...