ΔΡΟΣΕΡΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ. στριφτάρια παντζάρι
  • 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κ.σ. Μαγιονέζα
  • 1 πράσινο μήλο
  • 1 μικρό αγγούρι
  • 1 καρότο
  • Αλάτι, λευκό πιπέρι




ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα κρυώνουμε.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα και αλατοπιπερώνουμε.
Τρίβουμε στο χοντρό του τρίφτη το αγγούρι και το καρότο (να μη λιώνουν).
Σε μια σαλατιέρα βάζουμε τα ζυμαρικά, το αγγούρι και το καρότο, ρίχνουμε σε μικρά κυβάκια το μήλο (αφού το περιχύσουμε με χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσει) και τέλος προσθέτουμε το μείγμα γιαουρτιού.

Extra tip
Προσθέτουμε στη σαλάτα μια κουταλιά της σούπας παπαρουνόσπορο.

Φόρτωση ...