ΣΤΡΙΦΤΑΡΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΨΗΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙΚΙ

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)

  • 500 γρ. στριφτάρια ντομάτας
  • 15 ντοματίνια
  • 1 κ.σ. πολτό σκόρδου
  • 1 κ.γ. ξερό θυμάρι
  • 1 κ.γ. ξερό δεντρολίβανο
  • 4 κ.σ. Ελαιόλαδο
  • 3/4 φλ.τσ. κατίκι Δομοκού
  • Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, ζάχαρη




ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σ’ ένα ταψί βάζουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, το σκόρδο, τα μπαχαρικά, τα μυρωδικά, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
Ψήνουμε για 10-15 λεπτά.
Αφού βράσουμε τα ζυμαρικά και τα στραγγίξουμε, τα αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και το κατίκι, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Extra tip
Προσθέτουμε στο πιάτο μας νιφάδες από καυτερό μπούκοβο.

Φόρτωση ...